Гігієнічна оцінка питної та дніпровської води м. Запоріжжя за деякими показниками епідемічної безпеки - Крупєй, Кристина Сергіївна; Оверченко, А. В.; Домбровський, К. О.; Рильський, О. Ф. (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета роботи: оцінити за основними санітарно-гігієнічними показниками якість води питного та господарсько-побутового значення у м. Запоріжжя.