Кореляційний аналіз відробок комп’ютерного тестування з дисципліни органічна хімія вітчизняними студентами II курсу 1 фармацевтичного факультету ЗДМУ у 2015-2016 навчальному році - Антипенко, Людмила Миколаївна; Білий, Андрій Костянтинович; Кандибей, Костянтин Іванович (Запоріжжя : ЗДІА, 2016)
У вищих навчальних закладах для оцінки успішності використовуються різні методи дослідження, наприклад, паперові іспити, усні відповіді, курсові роботи, реферати, презентації та ін. Так, було виявлено понад п'ятдесят різноманітних методів оцінки засвоєння матеріалу в рамках вищої освіти, проте найбільш часто використовуваними є іспити [1].