Управління і економіка фармації : зб. ситуаційних тест. завдань (оновлена база 2021 р., з поясненнями) для підготовки до іспиту «КРОК – 3. ФАРМАЦІЯ» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник ситуаційних тестових завдань призначений для використання провізорами-інтернами при підготовці до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації».
Keywords: УЕФ; КРОК-3 ФАРМАЦІЯ 2021