Модель формування професійних ціннісних орієнтацій майбутніх юристів у процесі фахової підготовки - Мурзіна, Олена Анатоліївна; Murzina, O. A. (My University, 2015)
У статті теоретично обґрунтовано та розроблено модель формування професійних ціннісних орієнтацій майбутніх юристів у процесі фахової підготовки, складовими якої є цільовий, змістовний, діяльнісний та результативний блоки. The model of the formation of professional valuable orientations of future lawyers in the process of professional training (with its purposeful, cognitive, behavioral and effective components) is theoretically defined and determined in the article.
Model of the formation of professional valuable orientations of future lawyers in the process of professional training
Keywords: цінність; ціннісні орієнтації; професійна діяльність; юристи; value; valuable orientations; professional activity; lawyers