Щодо технології виробництва субстанції "Лізиній" - Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Цілеспрямований пошук засобів кардіопротекторної дії в ряду 1,2,4-триазоліл-5-тіокарбонових кислот завершився створенням потенційного препарату «Лізиній». Згідно літературних даних отримання субстанції, катіоно-аніонної дії, можливо провести в одну стадію тому, метою нашої роботи є розробка технології виробництва субстанції «Лізиній».
Keywords: лізиній