Основи ультразвукового дослідження серця і внутрішніх органів - Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Деміденко, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений студентам медичних ВНЗ для допомоги у вивченні курсу функціональної діагностики. Містить базові відомості з основних розділів ультразвукової діагностики в клініці внутрішніх хвороб.