Вивчення факторів, що впливають на вибір професії - Червоненко, Наталія Михайлівна; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Галицька, О. С. (Х. : НФаУ, 2013)
Правильний вибір професії кожною людиною, згодом відкладає відбиток на ставлення до професійних обов’язків та прав. Від цього залежить і моральне задоволення від отриманих результатів виконаної роботи. Цей процес обумовлений багатьма різними факторами.