Radiology of acute abdomen: manual for the students of the 3rd year of speciality “Medicine” - Nordio, O. G.; Tumanskia, N. V.; Miahkov, S. O.; Нордіо, Олена Геннадіївна; Туманська, Наталя Валеріївна; Мягков, Станіслав Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
The manual «Radiology of acute abdomen» was prepared to facilitate the preparation of practical classes in radiology for third-year students of speciality “Medicine”. The manual presents the urgent conditions of the abdomen (their classification, causes, stages, radiological signs and complications). This study guide is intended for students of medical HEI. Навчальний посібник «Радіологія ургентних станів черевної порожнини» підготовлений з метою полегшити підготовку до практичних занять з радіології для англомовних студентів 3 курсу за спеціальністю «Медицина». У посібнику представлені ургентні стани черевної порожнини (їх класифікація, стадії, причини, радіологічні ознаки, ускладнення). Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.