Українська мова як іноземна : зб. контрольних робіт для іноземних студентів довузівського етапу навчання - Янушевська, Ірина Борисівна; Завгородня, Дар'я Олександрівна; Савченко, Лілія Андріївна; Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник контрольних робіт з української мови створено авторами відповідно до вимог чинної програми з дисципліни «Українська мова як іноземна», затвердженої Міністерством охорони здоров’я України в жовтні 2015 року. Він містить завдання різних видів: лексико-граматичні, мовленнєві, комунікативні. Ці завдання перевіряють рівень сформованості мовних знань, навичок і вмінь у іноземних студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності. Рекомендується для студентів-іноземців, які вивчають українську мову на мовних кафедрах і в центрах підготовки іноземних громадян нефілологічних вузів, як аудиторні контрольні роботи або як позааудиторні самоконтролі з лексико-граматичних тем дисципліни «Українська мова як іноземна».
Keywords: українська мова як іноземна; контрольні роботи