Спектрофотометрична методика кількісного визначення лоратадину в таблетках - Загородній, Святослав Леонідович; Васюк, Світлана Олександрівна; Бугайова, Владлена Володимирівна (Тернопіль : ТДМУ «Укрмедкнига», 2015)
Останнім часом серед населення набувають все більшого поширення алергічні захворювання, особливо серед жителів великих промислових міст. Одним з найпоширеніших і разом з тим найефективніших протиалергійних препаратів, можна назвати блокатор Н1-рецепторів – лоратадин. У зв’язку з цим метою нашої роботи була розробка нових простих, ефективних та доступних методів аналізу лоратадину.
Keywords: тези доповідей