Фармацевтична технологія : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація» до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Фармацевтична технологія. Збірник тестових завдань з поясненнями для підготовки провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація» до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» включає тестові завдання, які входять до Збірників тестових завдань для складання ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» Центру тестування МОЗ України 2017, 2018, 2019, 2020 та 2021 рр. з дисципліни «Фармацевтична технологія». Тестові завдання даного збірника розподілені на 10 змістових частин відповідно до підрозділів фармацевтичної технології, що вивчаються. Кожний тест складається безпосередньо з завдання, правильної відповіді і 4-х дистракторів, пояснення та літературних джерел, які були використані для роз’яснення тестового завдання. Наведені пояснення допоможуть провізорамінтернам максимально ефективно засвоїти матеріал та в подальшому дозволять здійснювати контроль рівня набутих знань.
Keywords: фармацевтична технологія; КРОК 3