Добір активних компонентів косметичного засобу для догляду за шкірою ніг - Хортецька, Тая Володимирівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою цієї роботи є проведення аналізу літературних джерел щодо застосування лікарських рослин та препаратів фітотерапевтичного походження у засобах для догляду за шкірою ніг з метою подальшого розроблення косметичного засобу.
Keywords: тези доповідей