Гістологічні ефекти глутамату натрію на сперматогенний епітелій статевозрілих щурів лінії Wistar - Нечепоренко, Альона Геннадіївна; Євтушенко, Валентина Михайлівна (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Метою роботи було дослідження впливу глутамату натрію на сперматогенний епітелій статевозрілих щурів лінії Wistar.
Keywords: тези доповідей