Аналіз змін центральної геодинаміки у дітей раннього віку з позалікарняними пневмоніями ускладенного перебігу - Городкова, Юлія Вячеславівна; Курочкін, Михайло Юрійович (Медицина невідкладних станів, 2019)
Мета:дослідити стан ГД у дітей, якіпотребують інтенсивної терапії, у тому числі з включенням у комплексну ІТ дискретного плазмаферезу, з приводу ПП.
Keywords: діти раннього віку; пневмонія