Стратегія створення біологічно активних речовин в ряду 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетамідів - Олійник, А.; Гоцуля, Андрій Сергійович; Панасенко, Олександр Іванович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою роботи був віртуальний дизайн амідів 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4- триазол-3-ілтіо)етанової кислоти з наступним in silico визначенням фармакокінетичної та фармакодинамічної складової властивостей спроектованого ряду сполук.
Keywords: тези доповідей