Сучасні методи хірургічної корекції аномалій рефракції : навч. посіб. для інтернів за спец. «Офтальмологія» - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна; Поплавська, Ірина Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник за темою «Сучасні методи хірургічної корекції аномалій рефракції» складено відповідно з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Навчальний посібник підготовлено відповідно до матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Офтальмологія» для інтернів. Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення занять з офтальмології з інтернами.