Фармакологічний потенціал 4-метоксифенілпохідних 1,2,4-триазол-3-тіолу - Аль Халаф, Наталія Анатоліївна; Гоцуля, Андрій Сергійович (X. : НФаУ, 2024)
Метою роботи був синтез похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу, до структури яких входить паратолільний замісник та амідна група, з подальшою оцінкою фармакологічного потенціалу досліджуваного ряду сполук.
Keywords: тези доповідей