Стан серцево-судинної та автономної нервової системи у провідних гандболістів Украіни - Михалюк, Євген Леонідович; Польський, Сергій Георгійович; Новак, Ганна Олександрівна (My University, 2021)
Мета роботи – вивчити показники електрокардіограми, варіабельності серцевого ритму і центральної гемодинаміки у ведучих гандболістів України.