Побічна дія ліків: алергічні реакції : [навч. посіб.] - Кривенко, Віталій Іванович; Непрядкіна, Ірина Василівна; Федорова, Олена Петрівна; Пахомова, Світлана Петрівна; Колесник, Михайло Юрійович; Качан, Ігор Сергійович; Бородавко, Ольга Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник є важливим освітнім проектом, орієнтованим на лікарів, що здійснюють первинну медичну допомогу, насамперед лікарів загальної практики, а також може ефективно використовуватись у навчальному процесі для придбання професійних знань і практичних навичок студентами медичних вузів і лікарями-інтернами. Крім великого розділу, що містить відомості про застосовуваня основних методів діагностики розвитку алергічних реакцій, у посібнику представлена велика клінічна частина, присвячена докладній доповіді відомостей про терапевтичні заходи при найважливіших станах.