Ехокардіографічні аспекти внутрішньої медицини - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник містить відомості про принципи ехокардіографії і можливості цього методу в діагностиці захворювань органів кровообігу, вивчення яких передбачено навчальною програмою дисципліни «Внутрішня медицина» у медичних закладах вищої освіти за спеціальностями «Лікувальна справа», «Педіатрія». Для студентів, аспірантів, лікарів-інтернів, викладачів медичних закладів вищої освіти.