Проблеми викладання української мови як іноземної арабомовним студентам - Гайдук, Л. П.; Бойко, Л. П.; Гайдук, Лідія Прокопівна; Бойко, Лідія Павлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У сучасному світі вивчення і викладання іноземних мов як засобу отримання базової освіти для подальшого оволодіння професією дуже актуально. Важливо звернути увагу на особливий інтерес до вивчення слов‘янських мов як іноземних. У доволі вузькому контенті – це вивчення української мови арабомовними студентами на підготовчих факультетах у закладах вищої освіти. Це стосується студентів з різних країн Близького Сходу, Західної Азії, Північно-Східної Африки.
Keywords: українська мова як іноземна; арабомовні студенти; проблеми викладання