Аероалергенні мережі та прогнозування кількості анемофільного пилку в Україні та світі - Набока, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Проаналізувати роботу найбільш відомих аероалергенних мереж та ознайомитись з особливостями прогнозування кількості анемофільного пилку в Україні та світі.
Keywords: тези доповідей