Шляхи оптимізації корекції рухових порушень в структурі комплексної реабілітаційних заходів, спрямованих на дітей з гіперкінетичною формою ДЦП з використанням інформаційно-комунікативних технологій - Малоголовко, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчити вплив інформаційно-комунікативної технології на розвиток предметно-маніпулятивної діяльності рук у хворих на дитячий церебральний параліч із з гіперкінетичною формою.
Keywords: тези доповідей