Використання лікарських засобів – фармацевтична опіка - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
В навчально-методичному посібнику викладені загальні положення фармацевтичної опіки, фармацевтична опіка при відпуску безрецептурних лз для симптоматичного лікування розладів травлення, фармацевтична опіка при симптоматичному лікуванні порушень діяльності нервової системи та фармацевтична опіка при симптоматичному лікуванні уражень шкіри.
Keywords: курс за вибором; спеціалізація; лікарські засоби; фармацевтична опіка