Соціальні проблеми української трансплантології - Запасна, К. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчення проблеми підготовки суспільства до глибинного усвідомлення нормальності, повсякденності такої речі як донорство.
Keywords: тези доповідей