Проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів у викладанні курсу за вибором "Гомеопатичні лікарські засоби” - Курінний, Антон Валерійович; Kurinnyi, A. V. (My University, 2015)
У статті розкривається досвід викладання курсу за вибором “Гомеопатичні лікарські засоби” для студентів Запорізь- кого державного медичного університету. Обговорюється проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів. The article deals with the experience of teaching the course by choice “Homeopathic medicines” for students of Zaporizhian State Medical University. We discuss the issues of medical and homeopathic discourses.
The issues of medical and homeopathic discourses in teaching elective courses “homeopathic medicines”