Основи медичної біології: [навчально-методичний посібник для студентів 1 курсу] - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Малєєва, Ганна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник "Основи медичної біології" для аудиторної та позааудиторної роботи студентів I курсу медичних факультетів, спеціальність "Технології медичної діагностики та лікування" (освітня програма "Лабораторна діагностика"), з медичної біології.