Досвід викладання анатомії людини на кафедрі анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії в умовах змішаної форми навчання - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Щербаков, Максим Степанович; Апт, Ольга Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна (My University, 2021)
Складні епідемічні та соціально-економічні умови сьогодення диктують необхідність вимушеного та екстреного впровадження онлайн форми для навчання студентів медичних ВНЗ. Сучасний рівень розвитку інформаційних технологій надає нам можливість адекватно відповісти на цей виклик. Проте, як продукт взаємної творчості всіх суб’єктів цього процесу, викладання має бути гнучким та потребує постійного вдосконалення.