Фахові та правові положення в обов’язках лікаря-стоматолога - Лагун, М. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Метою дослідження є узагальнення основних обов‘язків лікаря-стоматолога за законодавством України для запобігання правопорушень і притягнення лікаря до юридичної відповідальності, підвищення загального рівня ефективності та якості стоматологічної діяльності, врегулювання відносин між лікарем і пацієнтом.