Історія та культура України : навч. посіб. - Бідзіля, Петро Омелянович; Дідик, Сергій Сергійович; Касаткіна, Катерина Андріївна (ЗДМУ, 2020)
Запропоноване видання має надати допомогу студентам під час підготовки до семінарських занять та самостійної роботи з курсу історії та культури України. Посібник містить сформульовані теми семінарських занять, перелік фактів, персоналій, дат, термінів і понять, таблиці, схеми, питання до самостійної підготовки до кожної з тем, базу тестів, які винесені на залік. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів закладів вищої освіти МОЗ України денної форми навчання.