N-(R-карбамотіоіл)циклоалкілкарбоксаміди: синтез, модифікація, фізико-хімічні та біологічні властивості - Холодняк, Олена Валеріївна; Kholodniak, O. V. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Дисертаційна робота присвячена розробці препаративних методик синтезу, встановленню будови, вивченню фізико-хімічних та біологічних властивостей N-циклоалкілкарбоніл-N'-арилтіосечовин, N-[2-(циклоалкіл-(феноксо-(фенілтіо-)ацетил-, ароїл-, гетароїл-)гідразин-1-карбонотіоіл]циклоалкілкарбоксамідів, 2-(циклопропанкарбоніл)карбонотіоіл)-гідразин-1-карбо-(тіо-)-амідів та продуктів їх гетероциклізації. The thesis is devoted to the development of preparative methods of synthesis, structure determination, study of physicochemical and biological properties of N-cycloalkylcarbonyl-N'-arylthioureas, N-[2-(cycloalkyl-(phenoxo-(phenylthio)-)-acetyl-, aroyl-, hetaroyl-)hydrazine-1-carbonothioyl]cycloalkylcarboxamides, 2-(cyclopropanecarbonyl)carbonothioyl)-hydrazine-1-carbo-(thio-)-amides and products of their heterocyclization.
N-(R-carbamothioyl)cycloalkylcarboxamides: synthesis, modification, physicochemical and biological properties
Keywords: циклоалканкарбоніл ізотіоціанати; N-(R-карбамотіоіл)-циклоалкілкарбоксаміди; гетероциклізація; спектральні характеристики; біологічна активність; взаємозв’язок «структура-активність»; cycloalkanecarbonyl isothiocyanates; N-(R-carbamothioyl)-cycloalkylcarboxamides; heterocyclization; spectral characteristics; biological activity; structure-activity relationship