Формування позитивної мотивації учнів протягом онлайн-захисту учнівських проєктів на Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник» у номінації «екологія» в умовах воєнного стану - Крупєй, Кристина Сергіївна (My University, 2022)
У роботі авторка висвітлила рекомендації для позитивної мотивації учнів-учасників Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник» протягом виконання дослідницького екопроєкту та його онлайн-захисту. Основними принципами онлайн-захисту учнівських проєктів повинні стати принципи формування здорового освітнього середовища й доброзичливої атмосфери, створеної головою та членами журі протягом публічного виступу учнів. Підтримка членів журі може залишити на все життя обдарованому учню приємні спогади від наукового дослідження та надати поштовх до продовження наукового шляху. The author highlighted the recommendations for positive motivation of students participating in the All-Ukrainian interactive competition "SAS-Junior Researcher" during the implementation of the research eco-project and its online defense. The main principles of online defense of student projects should be the principles of creating a healthy educational environment and a friendly atmosphere created by the chairman and members of the jury during the public speech of students. The support of the jury members can leave for a lifetime a gifted student with pleasant memories of scientific research and give impetus to continue the scientific path.
Keywords: науковий проєкт; обдаровані учні; конкурс; онлайн-захист; презентація; research project; gifted students; competition; online defense; presentation