Змішане навчання як ефективна модель сучасного надання знань здобувачам вищої освіти у форматі безперервного професійного розвитку - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Стешенко, Яна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У рекомендаціях щодо впровадження змішаного навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти Міністерства освіти і науки змішане навчання виступає у якості навчального підходу, який поєднує навчання за участю викладача і online навчання отримувача освітніх послуг. При такому комбінованому підході важелі онлайн навчання і навчання за участю викладача набувають рівного значення. При дистанційному навчанні провізорів-інтернів передача, засвоєння та здійснення контролю знань реалізується за допомогою застосування синхронної і асинхроннї взаємодії здобувачів освітнього навчального процесу.
Keywords: змішане навчання; синхронна взаємодія; асинхронна взаємодія; комп`ютерні мережі; електронні ресурси; здобувачі вищої освіти