Лікування психоемоційних розладів методом нейрофідбеку у жінок із безпліддям та пренатальним стресом в анамнезі - Семененко, Ілона Валентинівна; Semenenko, I. V. (My University, 2024)
Вивчено клінічну ефективність тренінгів біоадаптивного управління на основі біологічного зворотного зв’язку в корекції психоемоційних розладів у пацієнток із безпліддям та пренатальним стресом в анамнезі. Установлено достовірне загальне поліпшення психоемоційного стану жінок, які пройшли курс таких тренінгів, у поєднанні із запропонованим методом лікування. The clinical efficiency of bioadaptive management training based on biological feedback in the correction of psychoemotional disorders in the patients with a history of infertility and prenatal stress has been studied. Significant overall improvement in the psycho-emotional state in women who have undergone such training, in combination with the proposed method of treatment was found.
Treatment of psycho-emotional disorders by neurofeedback in women with a history of infertility and prenatal stress
Keywords: безпліддя; пренатальний стрес; психоемоційні розлади; біоадаптивне управління; метод нейрофідбеку; infertility; prenatal stress; psychoemotional disorders; bioadaptive management; neurofeedback method