Вакцинація - оcнова cоціального та національного здоров’я - Чищенко, К. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність тeми є надзвичайно злободeнною. Полягає в тому, що вакцинація або щеплення — введення антигенного матеріалу з метою породити імунітет до інфекційної хвороби, який запобігає зараженню або ослаблює його негативні наслідки та є оcновою cоціального та національного здоров‘я від інфeкційних захворювань.