Стратегія інформатизації медичного університету - Колесник, Юрій Михайлович; Рижов, Олексій Анатолійович; Kolesnik, Yu. M.; Ryzhov, A. A. (Київ, 2008)
В роботі розглядається модель інформатизації медичного університету на прикладі Запорізького державного медичного університету, яка побудована на принципах системного аналізу педагогічної системи підготовки медичних кадрів. The work deals with the model of informatization of medical university on the example of Zaporizhyan State Medical University, built on the principles of systems analysis of pedagogical system of the medical personnel training.
Informatization strategy of medical university
Keywords: інформаційно-комунікативні технології; кредитно-модульна система; дистанційне навчання; інформаційно-освітній комплекс; інструментальна система RATOS; communicative technologies; distance learning; credit-module system; information-educational comple; instrumental system RATOS