Теорія і методика фізичного виховання. Тема 1. Основи організації та змісту навчання "Теорії та методики фізичного виховання" структура фізкультурного заняття: [метод. рек. для практ. занять] - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Ляхова, Інна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять базові питання стосовно організації та змісту навчальної дисципліни та основи структури фізкультурного заняття з лікувальною та профілактичною метою у комплексному процесі відновлення здоров’я, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Теорія і методика фізичного виховання".