Оцінка стабільності слізної плівки у дітей з різними типами контактних лінз - Тіткова, Олександра Юріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: Оцінити стабільність слізної плівки у дітей з різними видами контактної корекції (ортокератологічні лінзи та м’які контактні лінзи).
Keywords: тези доповідей