Синтез та властивості 7-((6-арил-[1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4] тіадіазол-3-іл)метил)теофілінів - Бакумовська, Х. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Метою цієї роботи є розробка алгоритму створення перспективних біологічно активних субстанцій за участі синтонів 1,2,4-триазолу та теофіліну.
Keywords: тези доповідей