Професійна комунікація як базисна складова професійної ідентичності майбутнього іноземного фахівця з медицини - Рагріна, Жанна Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження є висвітлення особливостей професійної комунікації іноземного студента під час навчання в медичному ЗВО.
Keywords: тези доповідей