Дискусійні питання робочої програми з косметології для курсантів різних спеціальностей - Бочаров, Василь Андрійович; Дарій, Володимир Іванович; Крайдашенко, Олег Вікторович; Макуріна, Галина Іванівна; Турчіна, Інна Петрівна; Бочарова, Вероніка Володимирівна; Резніченко, Наталія Юріївна; Гладишев, Віталій Валентинович; Корнієвський, Юрій Іванович; Бушуєва, Інна Володимирівна; Володькіна, А. В.; Попович, Юлія Олександрівна (My University, 2010)
У статті обговорюється необхідність, умови, програма проведення тематичних курсів удосконалення кваліфікації за фахом «Косметологія» для лікарів та провізорів- косметологів. The need, inclusion criteria and programme of topical advanced training in specialty «Cosmetology» for doctors and farmaceutists-cosmetologists are discussed in the article.
Keywords: косметологія; підготовка спеціалістів; cosmetology; training of specialists