Показники PIVKA-II та протромбінового комплексу у дітей перших місяців життя, які отримали антибактеріальну терапію - Іванько, Олег Григорович; Соляник, Олександра Вячеславівна (My University, 2020)
Наше дослідження було присвячене встановленню вмісту PIVKA-II (протеїн, який виникає при відсутності вітаміну К) у сироватці крові та показників протромбінового комплексу: протромбінового часу (ПТЧ), протромбіну за Квіком (ПТ) та міжнародного нормалізованого відношення (МНВ) в капілярній крові у дітей перших 6 місяців життя, які отримували виключно природне вигодовування та антибактеріальну терапію.