Рання діагностика структурнодеформаційних порушень лівого передсердя у жінок з гіпертонічною хворобою в стані пост менопаузи - Колесник, Михайло Юрійович; Соколова, Марина Володимирівна (My University, 2024)
Мета – визначити взаємозв’язок між об’ємом лівого передсердя, індексованого до площі поверхні тіла та до зросту в квадраті, і показниками деформації лівого передсердя (ЛП) у жінок з гіпертонічною хворобою (ГХ) в стані менопаузи.
Keywords: тези доповідей