Українська мова як іноземна. Комунікативний мінімум професійного спілкування : практикум для студентів-іноземних громадян ІІІ курсу спеціальності 222 «Медицина» медичних закладів вищої освіти - Кравченко, Юлія Володимирівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Практикум призначений для практичних занять з української мови як іноземної для студентів-іноземних громадян ІІІ курсу медичного факультету з українською формою навчання. Дані матеріали спрямовані на здобуття нових знань та удосконалення навичок професійного спілкування студентів-медиків. Зміст і тематика практикуму відповідають Робочій програмі навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» для ІІІ курсу спеціальності 222 «Медицина».
Keywords: Українська мова як іноземна; Комунікативний мінімум