Використання діазолю червоного ЖЖ для спектрофотометричного визначення карведилолу у лікарських формах - Малецька, Олена Романівна; Васюк, Світлана Олександрівна (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Карведилол, що є неселективним β-блокатором із судинорозширювальною дією, широко застосовується для лікування артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, хронічної серцевої недостатності у дорослого населення різної вікової категорії.
Keywords: тези