Високоенергетичні преформовані фізичні чинники - нова парадигма сучасних фізіотерапевтичних втручань у фізичній терапії - Бондаренко, С. В.; Нечаєв, В. Ю. (My University, 2025)
Сучасна фізіотерапія знаходиться в постійному розвитку завдяки технологічним інноваціям, які значно змінюють підходи до лікування і реабілітації пацієнтів з різними патологіями. Оскільки попит на ефективні методи лікування та відновлення після травм і захворювань збільшується, фізичні терапевти шукають нові можливості для покращення результатів терапії.