Гістологія регуляторних систем - Сирцов, Вадим Кирилович; Сулаєва, Оксана Миколаївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Сидорова, Ірина Володимирівна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Завгородня, Марія Ігорівна; Макєєва, Людмила Валеріївна (ЗДМУ, 2016)
У посібнику на сучасному науковому та методичному рівні із застосуванням междисциплінарної інтеграції викладені основи гістофізіології нервової системи та аналізаторів, ендокринної, імунної та серцево-судинної систем.
Keywords: гістологія; регуляторні системи; нервова система; серцево-судинна система; органи чуття; іммунна система; ендокринна система