Дослідження цінової кон'юнктури ринку лікарських засобів, що застосовується при вітіліго - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Рижкова, С. Є. (Харків : НФаУ, 2017)
Мета роботи – вивчення цінових характеристик фотосенсибілізаторів, представлених на фармацевтичному ринку й визначення їх доступності для споживачів. Матеріали та методи дослідження. Під час дослідження було викорис-тано логічний, моніторингу та статистичний методи. Об’єктами дослідження стали цінові характеристики препаратів фотосенсибілізуючої дії.
Keywords: тези