Генетичні фактори електричних синдромів серця: розкриття молекулярно-генетичних механізмів для раннього виявлення та профілактики раптової серцевої смерті - Атаходжаєва, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: проаналізувати роль генетичних мутацій у патогенезі первинних електричних синдромів серця, що зумовлюють розвиток раптової серцевої смерті (РСС), та обґрунтувати підходи до її первинної профілактики на основі молекулярно-генетичних чинників.
Keywords: тези доповідей