Сучасний стан поширеності та форм педикульозу - Усанова, К. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Проаналізувати сучасний стан захворюваності на педикульоз, враховуючи ситуацію в Україні.
Keywords: тези доповідей